solyanreklam
sagreklam

Güzgülü ve Coşkun, Hacıhaliller Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaş...

Güzgülü ve Coşkun, Hacıhaliller Mahallesi'ni Ziyaret Etti
  • 02 Eylül 2018, Pazar 15:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Güzgülü ve Coşkun’a ziyaretlerinde MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ile Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ve MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı eşlik etti. Hacıhaliller Mahallesi’ndeki ziyarette, Aşağıçıbanisa Muhtarı Şevki Koç, Yeniharmandalı Muhtarı Salim Dönmez ve Hamzabeyli Muhtarı Mustafa Aydemir de yer aldı. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Güzgülü ve Coşkun’a mahalle muhtarları ve sakinleri asfalt çalışmalarından mezarlık bakımlarına, içme suyu arıtma tesisi ile yapılan diğer yatırımlar için teşekkür etti. Ulaşım ve durak yerleri ile ilgili gelen talep sonrasında mahalle muhtarlarını Büyükşehir Belediyesi’ne davet eden Güzgülü, bu talepleri orada masaya yatıracaklarını ifade etti.

“Cengiz Ergün’ün hizmetleri saymakla bitmez”
Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Şeref Ocaklıgil, “Mehmet Güzgülü’ye ve Yaşar Coşkun’a mahallemize gerçekleştirdikleri ziyaret sebebiyle teşekkür ediyoruz. Mahallemize hem Büyükşehir Belediyemiz hem de MASKİ tarafından önemli yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Aşağıçobanisa ile mahallemiz arasında atılan sıcak asfalt gerçekten çok güzel. MASKİ tarafından inşa edilen içme suyu arıtma tesisinde de artık sona yaklaşıldı. Mezarlık duvarlarımız da yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün hizmetleri saymakla bitmez. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık