solyanreklam
sagreklam

Genel Müdür Yardımcısı Aslay, Saruhanlı’da İncelemelerde Bulundu

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı ilçe merkezine içme suyu temin etmek için Mütevelli Mahallesi’ne yapılan yeni içme suyu deposuna su takviyesinde bulu...

Genel Müdür Yardımcısı Aslay, Saruhanlı’da İncelemelerde Bulundu
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 18:49
27.07.2018 15:49

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı ilçe merkezine içme suyu temin etmek için Mütevelli Mahallesi’ne yapılan yeni içme suyu deposuna su takviyesinde bulunacak sondajın pompa ve hat çalışmalarını yerinde inceledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve yeterli içme suyu tüketmeleri için sürdürdüğü çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı ilçe merkezine su temin etmek için Mütevelli Mahallesi’nde yeni yapılan içme suyu deposunu inceledi. Yeni açılan sondajın pompa ve hat döşeme çalışmalarını yerinde takip eden Aslay, hayata geçirilen hizmetin kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay’a, İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyesi Mesut Karakış, Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ve Saruhanlı MASKİ İlçe Şefi Ahmet Yılmaz eşlik etti.
Vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etmek için çalışmalara yoğun tempoda devam ettiklerini belirterek, “Saruhanlı ilçe merkezimize içme suyu takviyesinde bulunmak için Mütevelli mahallemizdeki yeni inşa edilen depomuza içme suyu temin edecek sondajımızın pompa ve hat çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar tamamlandığında mahalle sakinlerimiz uzun yıllar içme suyu konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık