solyanreklam
sagreklam

Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi’nin yeni imara açılan yerleşim alanında 700 metrelik içme suyu hattı çalışmasını tamamladı.Mani...

Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Hattı
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 18:01

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi’nin yeni imara açılan yerleşim alanında 700 metrelik içme suyu hattı çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı sorunlarını hızla çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi’nin yeni imara açılan yerleşim alanında içme suyu ihtiyacını 700 metrelik yeni hat döşeyerek giderdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan içme suyu hattı döşeme çalışmalarının bitmesiyle bölgedeki meskenlere daha sağlıklı ve kesintisiz şekilde içme suyu sağlandı.
“Mahalle olarak biz bu hizmetlerin altında kalmayarak Cengiz Başkanımıza destek olacağız”
Dr. Mehmet Akarsu Mahalle Muhtarı Nedim Akkuzu, "Mahallemizde MASKİ ekiplerinin yeni yerleşim alanımızda başlattığı içme suyu hat çalışması tamamlandı. Vatandaşımızın su ihtiyacı giderildi. Mahalle sakinleri ve muhtar olarak yapılan her hizmetten çok memnun kalıyoruz. Mahalle olarak biz bu hizmetlerin altında kalmayız. Cengiz Başkanımıza her daim destek vereceğiz. Çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a sonsuz teşekkür eder, selamlarımızı iletiyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık