Demirci Tehlikeli Virajlardan Kurtuluyor

Demirci Tehlikeli Virajlardan Kurtuluyor
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 15:27

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesinde trafik açısından tehlike oluşturan virajlarda düzenleme çalışması yaparak, vatandaşları önemli bir sorundan kurtarıyor.

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Danişmentler ile Kışlak Mahallesi arasındaki tehlikeli virajlar Büyükşehir’le tarih oluyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla asfalt öncesi tüm tehlikeli virajlar ve menfezlerin bakımı yapılarak yolun tekrar bozulmasının önüne geçilecek. Çalışmayı memnuniyetle karşılayan Demircili vatandaşlar, yollarda trafik güvenliğinin sağlanmış olması nedeniyle Başkan Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.