solyanreklam
sagreklam

Mudanya Hal Kahveleri'nin projesini esnaf seçti

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın geleceğini şekillendirecek projelerle ilgili “Proje demokrasisi” geleneğini sürdürüyor.

Mudanya Hal Kahveleri'nin projesini esnaf seçti
  • 24 Şubat 2018, Cumartesi 9:42

Son olarak Hal Kahveleri esnafıyla bir araya gelerek, bölgede yapılacak yenileme projesiyle alakalı esnafın fikrini alan Başkan Türkyılmaz, “Projeyi siz seçtiniz, biz en kısa sürede hayata geçireceğiz” dedi.

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın geleceğini şekillendirecek projelerle ilgili  “Proje demokrasisi” geleneğini sürdürüyor. Mudanyanın geleceğini halka rağmen değil halkla birlikte planlayan bir anlayışla çalıştay ve toplantılar düzenleyen Başkan Hayri Türkyılmaz, son olarak Hal Kahveleri esnafıyla bir araya gelerek, bölgede yapılacak yenileme projesiyle alakalı esnafın fikrini aldı. Başkan Yardımcıları Servet Usta ve Hakan Karademir’in yanı sıra CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Kadın Kolları Başkanı Jale Büyükurgancı, Gençlik Kolları Başkanı Seda Güzelkaya Bozdağ’ın da katıldığı gezide tek tek dükkanlara giren Başkan Türkyılmaz, esnafı bir masa etrafında toplayarak Hal Kahveleri’nin yenilenmesiyle alakalı projesini anlattı. Mudanya’da yapılacak projeleri halkın onayına sunan, ortak akla dayalı bir yönetim anlayışı benimsediklerini kaydeden Başkan Türkyılmaz, “Projeye göre Hal Kahveleri’nin çatı onarımı yapılacak, üzeri kapatılacak. 7-24 güvenlik için kamera sistemi yerleştirilecek. Engelli girişine uygun hale getirilecek, aydınlatma, elektrik, doğalgaz yeni sisteme göre yapılacak. Kahvelerin bitişiğinde bulunan Hal Cami’sinin önüne vatandaşların ibadetlerini rahat yapabilmeleri için üstü kapalı bir alan yapılacak, tuvaletler yenilenecek. Projeyi siz seçtiniz, biz en kısa sürede yapacağız” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık