solyanreklam
sagreklam

SARIYER BELEDİYESİ GÜLÜMSETTİ

İstanbul'un sahil ilçelerinden birisi olan Sarıyer'de ,bugün günün gündemi Sarıyer Belediyesi'nin yaptığı sosyal medya paylaşımları oldu .Belediyenin yaptığı paylaşımlarda ,belediyenin verdiği hizmeti beğenmeyenlere bir kilo çilek göndereceklerini söylemeleri büyük ilgi uyandırdı.

SARIYER BELEDİYESİ  GÜLÜMSETTİ
  • 25 Mayıs 2020, Pazartesi 3:05

İstanbul'un büyük ilçelerinden olan Sarıyer'de bugün gündem Sarıyer Belediyesi'nin yaptığı sosyal medya paylaşımları oldu.

Sarıyer Belediyesi'nden yapılan paylaşımlarda ''Verdiğimiz hizmeti beğenmeyene çilek gönderecek kadar cömert bir belediyeyiz'' mesajı paylaşıldı .

Sonrasında ise vatandaşlardan belediyeye ilgi çekici mesajlar yağmaya başladı. Bir sosyal medya kullanıcının yazdığı                             ''Verdiğiniz hizmetleri ben de beğenmiyorum çilekler kasayla olsun lütfen '' mesajına belediyenin verdiği ''Olur yalnız 1-2 damla gözyaşımız çileklere damlayabilir, umarız sorun olmaz'' cevabı ise okuyanları gülümsetti.

Bir başka kullanıcının yazdığı ''Peki biz de tatlış belediyemize bir şeyler gönderebiliyor muyuz? Şu an bana Londra belediyesi bakıyor ama yaz sonu yine kavuşacağım canım Sarıyer belediyemle :))'' mesajına belediyenin sosyal medya hesabından verilen                         ''Hediyeler her zaman bizi mutlu etmiştir, tabi gönderebilirsiniz'' cevabı ise okuyanları güldürdü.

Sarıyer Belediyesi,bu paylaşımlarıyla vatandaşlarla etkileşime geçerken,sokağa çıkma yasağının devam ettiği bayram günü sosyal medyada tat bıraktı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık