solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi’nin 2017 Mali Yılı Raporu'na Oy Birliği ile Onay

Mudanya Belediyesi’nin 2017 Mali Yılı Kesin Hesap Raporu,Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi.

Mudanya Belediyesi’nin 2017 Mali Yılı Raporu'na Oy Birliği ile Onay
  • 08 Mayıs 2018, Salı 20:41

Mudanya Belediyesi’nin 2017 Mali Yılı Kesin Hesap Raporu,Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Yüzde 90’ların üzerinde bir başarı sağladıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, Sayıştay’dan gelen “Temiz” raporuyla Mudanya Belediyesi’nin tertemiz bir belediyecilik anlayışı ile yönetildiğinin bir kez daha tescillendiğini söyledi.


Mudanya Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başkanlığında Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 2017 Mali Yılı Kesin Hesap Raporugelir ve gider kalemleri, oy birliği ile kabul edilirken, Başkan Hayri Türkyılmaz başarılı ve övünülecek bir bütçe ortaya koyduklarının altını çizdi.
2017 Mali Yılı Kesin Hesap Raporu üzerine grup sözcülerinin görüşlerini bildirmesinin ardından konuşan Başkan Türkyılmaz, “Sayıştay denetiminden de geçmiş bir bütçedir. Çok doğaldır ki, 4’ncü yılımızın çok daha iyi olması sevindiricidir. Yüzde 90’ların üzerinde bir başarının sağlanması ilçemiz ve bizim açımızdan övünülecek bir durumdur” dedi.

 

SAYIŞTAY DA TESCİLLEDİ
Verdikleri desteklerden dolayı tüm meclis üyeleri ve belediye personeline teşekkür eden Başkan Türkyılmaz, “Yıllar geçtikçe edindiğimiz tecrübelerle her şey çok daha güzel olacak. Ne mutlu bize ki Sayıştay incelemelerinde de görüldüğü gibi üstün bir performans sergiliyoruz. Mudanyalıların ve Mudanya’nın hakkını korumaya ve en doğru işleri yapmaya devam edeceğiz. Sayıştay raporlarının tertemiz gelmesi ve hiçbir şaibenin olmaması bizim için onur ve gurur vesilesidir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık