solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi'nde sözleşme sevinci

Mudanya Belediyesi, Tüm Bel Sen Bursa Şubesi ile 2018-2019 dönemi toplu iş sözleşmesini imzaladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, belediyenin tüm kadrosuyla birlikte Mudanya’ya en iyi hizmeti vermek için çaba harcadıklarını belirtirken, Tüm Bel Sen Bursa Şube Başkanı Sami Yıldız, “Bu şartlar altında sözleşme imzalayan bir başka belediye daha yok” diyerek Başkan Türkyılmaz’a teşekkür etti.

Mudanya Belediyesi'nde sözleşme sevinci
  • 02 Şubat 2018, Cuma 9:53

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Tüm Bel-Sen Bursa Şube Başkanı Sami Yıldız, belediye binasında düzenlenen törenle toplu iş sözleşmesini yenileyen imzaları attı. 2018 ve 2019 yılını kapsayacak olan ve 57 memur ile 4 sözleşmeli çalışanı ilgilendiren memur sözleşmesinin Mudanya Belediye ailesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Hayri Türkyılmaz, göreve geldiği günden bu yana tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte hem iş yerindeki huzurun sağlanması hem de çalışanların emeklerinin karşılığını almaları için mücadele ettiklerini söyledi. Mudanya Belediyesi’nin tüm kadrolarıyla birlikte Mudanya’ya en iyi hizmetleri vermek için çaba harcadığını vurgulayan Başkan Türkyılmaz, “Bizim belediyemizde sevgi ve saygı var. Göreve geldiğimizde çalışanların maaşlarını dahi ödeyemez denen bir belediyeden bugünlere geldik. Bir liralık işi bir liraya yaparak, bir kuruş dahi kimsenin hakkını kimseye yedirmeden bugünlere geldik. Bu imkanlarla mucize yarattık. Birçok ödüller aldık. Hep beraber bütün birimlerimizle birlikte özveriyle çalışıp önce ürettik. Bu başarı hepimizin” dedi.
“BU ŞARTLARDA BAŞKA BELEDİYE YOK”
Bursa’daki belediyeler arasında çalışan memurlar için en iyi şartların sunulduğu bir sözleşme imzalayan kurumun Mudanya Belediyesi olduğunu vurgulayan Tüm Bel Sen Bursa Şube Başkanı Sami Yıldız, “Bu şartlar altında sözleşme imzalayan bir başka belediye daha yok. Bursa’ya göre memurlarına çok büyük bir imkan sunmuş durumda. Hayri Başkan’ın emekten yana, emeğe büyük saygısı olan bir başkan olduğunu çok iyi biliyoruz. Sendika olarak da çizgimiz bu yönde. Emeğe kimin saygısı varsa halka kim saygı gösteriyorsa biz onlarla birlikte yürüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sözleşme maddeleri gereğince çalışanlara Ramazan Bayramı’nda 700, Kurban Bayramı’nda bin TL, yıllık izin parası olarak 800, eğitim yardımı olarak ilköğretim için 600, lise ve dengi okul için 750, yükseköğrenim için bin 100 TL, ölüm yardımı olarak bin, birinci derece yakınlar için 600 TL, Evlenme yardımı bin 300, yiyecek yardımı 750, yakacak yardımı bin TL olarak belirlendi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık