solyanreklam
sagreklam

“Bursa’nın geleceği için heyecanla çalışıyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın daha modern ve sağlıklı geleceğine yönelik, heyecanlı adımlar attıklarını söyledi.

“Bursa’nın geleceği için heyecanla çalışıyoruz”
  • 31 Ocak 2018, Çarşamba 0:14

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın daha modern ve sağlıklı geleceğine yönelik, heyecanlı adımlar attıklarını söyledi.

- Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’da yaşayan vatandaşların hizmetin en iyisini en pratik şekilde alabilmeleri için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın daha modern ve sağlıklı geleceğine yönelik, heyecanlı adımlar attıklarını söyledi. Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’da yaşayan vatandaşların hizmetin en iyisini en pratik şekilde alabilmeleri için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha modern ve sağlıklı bir geleceğe taşıyacak çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla kente değer kattığına işaret ederek, “Büyükşehir Belediyesi’nin revize edilen yönetim organizasyon şemasıyla alakalı hem genel sekreter yardımcılarımız hem daire başkanlarımız hem de şube müdürlerimizle bir araya gelip derdimizi heyecanımızı paylaştık. Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve bağlı şirketler olmak üzere 3 farklı ayağı bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin 17 daire başkanı, 53 şube müdürü ve ilgili arkadaşlarımızla beraber işleyişimizi, sistemimizi, detaylı bir şekilde değerlendirdik” dedi.

 

Sonuç odaklı hizmet anlayışı

Atılan adımların Büyükşehir Belediyesi’nin daha sistemli, vatandaşın işini daha kolay halleden, yapılan iş ve işlemleri daha seri şekilde çözülmesi odaklı olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, “Yeni ekip arkadaşlarımıza inancımız tamdır. Bugün bunu kendilerine teyit ettik. Tüm görev alan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bursa insanının Büyükşehir Belediyesi’nden daha sağlıklı, daha seri, daha pratik ve daha sonuç odaklı hizmet alması noktasında bu hamlelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Bursa’da öncelikle trafik ve ulaşım, imar ve kentsel dönüşüm, yeşil Bursa ve tarih şehri Bursa gibi alanlarda çalışmalarına yön verdiğini kaydeden Başkan Aktaş, çalışma sisteminde şeffaflığın ve vatandaşlarla diyaloğun önemine de dikkati çekti.

Belediyeler Haber Platformu http://www.belediyehaberleri.com.tr

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık