solyanreklam
sagreklam

Amasya Belediyesi'nde Müdürler Toplantısı

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Amasya Belediyesi'nde  Müdürler Toplantısı
  • 05 Aralık 2017, Salı 14:03

Amasya  Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

 Belediye Başkanlık makamında Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Cafer Özdemir yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyerek birim faaliyetleri, devam eden ve tamamlanmış hizmetler hakkında bilgi alan Başkan Özdemir, "Amasya'mız ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için Belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık