solyanreklam
sagreklam

Kocamın Nişanlısı Oyunu Muratlılı Vatandaşlarla Buluştu

Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği etkinliklerle Tekirdağlıları sanatla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Muratlı ilçesinde "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyunu Muratlılı sanatseverler ile buluştu.Muratlı Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Muratlılıların ilgisi yoğun oldu. Oyun sonunda Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe oyuncular Mehmet Çepiç, İpek Tenolcay, Tuğba Özay, Arzu Yanardağ, Deniz Pulaş, Serdar Sevtekin, Aslı Kökçe ve Fatih Ayhan'a çiçek takdim etti.OYUNUN KONUSU Adam karısından boşanmadan önce bir başkası ile nişanlanır. Kadın ise bu durumu öğrendikten sonra boşanmaktan vazgeçer ancak bir trafik kazası sonucunda hapse girer. Hapisten önce entelektüel kişiliğe sahip olan kadın, hapisten eve bambaşka bir kadın olarak döner. Karısının eve dönmeyeceğine emin olan adam nişanlısı ile yaşamaya başlamıştır ve olaylar bu noktadan sonra iyice karışacaktır.

Kocamın Nişanlısı Oyunu Muratlılı Vatandaşlarla Buluştu
  • 13 Aralık 2018, Perşembe 10:00

Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği etkinliklerle Tekirdağlıları sanatla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Muratlı ilçesinde "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyunu Muratlılı sanatseverler ile buluştu.

Muratlı Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Muratlılıların ilgisi yoğun oldu. Oyun sonunda Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe oyuncular Mehmet Çepiç, İpek Tenolcay, Tuğba Özay, Arzu Yanardağ, Deniz Pulaş, Serdar Sevtekin, Aslı Kökçe ve Fatih Ayhan'a çiçek takdim etti.

OYUNUN KONUSU                   

Adam karısından boşanmadan önce bir başkası ile nişanlanır. Kadın ise bu durumu öğrendikten sonra boşanmaktan vazgeçer ancak bir trafik kazası sonucunda hapse girer. Hapisten önce entelektüel kişiliğe sahip olan kadın, hapisten eve bambaşka bir kadın olarak döner. Karısının eve dönmeyeceğine emin olan adam nişanlısı ile yaşamaya başlamıştır ve olaylar bu noktadan sonra iyice karışacaktır.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık