solyanreklam
sagreklam

Batman Belediyesi'nden dopdolu etkinlikler

Birbirinden özel etkinliklere imza atan Batman Belediyesinin Aralık ayı etkinlikleri de dopdolu geçecek. Etkinlikler kapsamında yer verilen sinema, tiyatro, söyleşi ve konserler programı ile 7’den 77’ye herkesime hitap edecek.

Batman Belediyesi'nden dopdolu etkinlikler
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 14:58

Batman Belediyesi ekim ve Kasım ayına özel programladığı kültür sanat etkinliklerinin ardından şimdi de Aralık ayı etkinliklerini Batmanlılarla buluşturuyor.

 Birbirinden özel etkinliklere imza atan Batman Belediyesinin Aralık ayı etkinlikleri de dopdolu geçecek.

 Etkinlikler kapsamında yer verilen sinema, tiyatro, söyleşi ve konserler programı ile 7’den 77’ye herkesime hitap edecek.

 ‘Fabl’ların Dili Olsa’, ‘Meddah Osman Efendi’, ‘Çarpım Tablosu’ çocuk tiyatrolarının yanı sıra yine çocuklara yönelik olarak ‘Kahraman ördek’ animasyon film gösteriminin yer verildiği Aralık ayı programında yetişkinlere yönelik ise ‘Ziyafet Sofrası’, ‘En Büyük Haber’ gibi tiyatro oyunları ve ‘Arz’ın Kapısı Kudüs’ temasıyla Kudüs’ün anlatılacağı Tarih söyleşisi de yer alıyor.

 Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşe EKİZ, Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendireceği Türkülerle Kerkük ile Yakup KIVRAK ve Bahadır TATLIÖZ konserlerinin yer alacağı programın detayları ise Batman Belediyesi resmi web sayfası www.batman.bel.tr adresinden takip edilebilecek.

 Etkinliklerin ücretsiz olduğunu hatırlatan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, toplumun tüm kesimlerini belediyenin yaptığı etkinliklere beklediğini duyurdu. Etkinlik programlarının, Kültür Mahallesi 112 acil servisi karşısında bulunan Belediye Kültür ve Sanat Merkezi binasında yapılacağı kaydedildi. | 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık