solyanreklam
sagreklam

Anadolu ezgileri blues müzikle buluştu

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Nilüfer Caz Tatili, müziğin önemli isimlerini Bursalı sanatseverlerle buluşturuyor. Daha önce TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ve Kenan Doğulu’yu ağırlayan Nilüfer Caz Tatili bu defa Erkan Oğur Anatolian Blues’i ağırladı. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’daki konseri Nilüfer Belediye Başkan Vekili Turgay Erdem ile CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da izledi. Anadolu ezgilerini blues müzikle harmanlayan Erkan Oğur’a davulda Turgut Alp Bekoğlu, kontrbasta Kağan Yıldız, piyanoda Can Çankaya eşlik etti. Salonu dolduran Bursalı müzik severlere unutulmaz bir konser veren Erkan Oğur Anatolian Blues, gecenin finalini kopuzla yaptı. Kopuzu, piyano, kontrbas ve davulla buluşturan Erkan Oğur Anatolian Blues, ayakta alkışlandı. Nilüfer Belediye Başkan Vekili Turgay Erdem de konserin sonunda Erkan Oğur’a çiçek vererek teşekkür etti.

Anadolu ezgileri blues müzikle buluştu
  • 01 Şubat 2019, Cuma 9:56
Anadolu ezgilerini blues müzikle buluşturan Erkan Oğur Anatolian Blues, Nilüfer Caz Tatili kapsamında Bursalı müzik tutkunlarıyla buluştu. Oğur, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Nilüfer Caz Tatili, müziğin önemli isimlerini Bursalı sanatseverlerle buluşturuyor. Daha önce TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ve Kenan Doğulu’yu ağırlayan Nilüfer Caz Tatili bu defa Erkan Oğur Anatolian Blues’i ağırladı. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’daki konseri Nilüfer Belediye Başkan Vekili Turgay Erdem ile CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da izledi.


Anadolu ezgilerini blues müzikle harmanlayan Erkan Oğur’a davulda Turgut Alp Bekoğlu, kontrbasta Kağan Yıldız, piyanoda Can Çankaya eşlik etti. Salonu dolduran Bursalı müzik severlere unutulmaz bir konser veren Erkan Oğur Anatolian Blues, gecenin finalini kopuzla yaptı. Kopuzu, piyano, kontrbas ve davulla buluşturan Erkan Oğur Anatolian Blues, ayakta alkışlandı. Nilüfer Belediye Başkan Vekili Turgay Erdem de konserin sonunda Erkan Oğur’a çiçek vererek teşekkür etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık