Kılıçdaroğlu’ndan Kesimoğlu’na Ziyaret

Kılıçdaroğlu’ndan Kesimoğlu’na Teşekkür. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’ndan Kesimoğlu’na Ziyaret
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 8:27

Kılıçdaroğlu’ndan Kesimoğlu’na Teşekkür.

Ziyaret esnasında Kırklareli Belediyesi şeref defterini imzalayan Kılıçdaroğlu, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Kesimoğlu’nu tebrik etti.

Mutlu bir kent yaratmak adına yola çıkan Kesimoğlu ve ekibine başarılar dileyen Kılıçdaroğlu, Kırklareli Belediyesi’nin çağdaş bir belediyecilik örneği sergilediğini ifade ederek, şeref defteri yazısında şu ifadelere yer verdi ‘’ Sayın Kesimoğlu, Kırklareli Belediyemiz çağdaş belediyeciliğin güzel bir örneğini sergilemiştir. Mutlu bir kenti yaratmak için yola çıkan başta sayın Başkan ve ekibine yürekten teşekkürler’’