solyanreklam
sagreklam

Sporun Ve Festivalin Zirvesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes, yazın da sportif etkinlikler ve festivallerin zirvesi haline geldi.

Sporun Ve Festivalin Zirvesi
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 0:00
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes, yazın da sportif etkinlikler ve festivallerin zirvesi haline geldi. Erciyes Moto Fest Festivali, Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarını Erciyes’te buluşturdu.
Erciyes Moto Fest, Tekir Yaylası’ndaki kamp alanında başladı. Festivalin ilk gününde motosikletlerle gösteriler yapıldı ve kamp ateşi yakıldı.  
Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediyesi’nin Erciyes dağı için yaptığı muhteşem yatırımı sadece kış aylarında kullanmakla yetinmeyip yazın da birçok sosyo kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Kayseri ve Türkiye’deki motosikletçileri Erciyes’te bir araya getirdiklerini ifade eden Cıngı, “İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere Türkiye’mizin dört bir yanından birçok motorcu şehrimize geldi. Kamp alanında güzel bir festival başladı. Üç günlük festival dolu dolu geçecek. Kayseri’de ilk defa motosiklet korteji olacak. Düzenlediğimiz festival hem insanların sosyalleşmesini sağlayacak hem de misafirlerimize Erciyes ve Kayseri’yi tanıtma imkanımız olacak” dedi.
Erciyes Moto Fest süresince Erciyes’te motosikletlerle akrobasi gösterileri, motokros müsabakaları ve konserler gerçekleştirilecek. Festivale Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu Birkan Polat da katılıyor.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık