Büyükşehir'den Yatırımcılara Fırsat

Büyükşehir'den Yatırımcılara Fırsat
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00
Büyükşehir Belediyesi, Pervane Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satacak. İhale 1 Ağustos Çarşamba günü yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi yatırımcılara bir fırsat daha sunuyor. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Kocasinan İlçesi Pervane Mahallesi’nde yer alan 2 bin 273 metrekarelik akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası ihaleyle satışa sunulacak.
İhalenin muhammen bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. İhale 1 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler, ihalenin yapılacağı gün saat 11.00’e kadar müracaatlarını yapabilecekler.