solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir İhalesine Yatırımcılardan Büyük İlgi

Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'ndeki konut+ticaret alanı arsalarının satışı ve Erciyes'teki dükkanların kiralanması işi için iki ayrı ihale yaptı.

Büyükşehir İhalesine Yatırımcılardan Büyük İlgi
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 0:00
Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’ndeki konut+ticaret alanı arsalarının satışı ve Erciyes’teki dükkanların kiralanması işi için iki ayrı ihale yaptı. İhalelerle arsalardan ikisi alıcı buldu ve iş yerlerinin tamamı kiralandı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilk ihale Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan başkanlığında yapılan ihale ile mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Gültepe Mahallesi’nde bulunan 3 adet konut+ticaret alanı arsası satışa sunuldu.
İKİ ARSADAN 24 MİLYON 150 BİN TL GELİR
Büyükşehir Belediyesi’nin arsa ihalesinde arsalardan biri 12 milyon 600 bin TL’ye, ikinci arsa ise 11 milyon 550 bin TL’ye alıcı buldu. Üçüncü arsa ise ihaleden kaldırıldı.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleyle ise Erciyes Tekir Yaylası geliş istikametine yapılan 8 adet dükkân kiralandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan başkanlığında yapılan ihaleyle dükkanlar yıllık 30 bin ile 77 bin TL arasındaki fiyatlarla 10 yıllığına kiraya verildi.

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık