solyanreklam
sagreklam

Bilim Şenliği'ne Yoğun Ziyaretçi Akını

Başkan Çelik bu kez Elitaş ile birlikte öğrencilerle buluştu.

Bilim Şenliği'ne Yoğun Ziyaretçi Akını
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 0:00
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kayseri Bilim Merkezi tarafından düzenlenen Kayseri Bilim Şenliği halkın yoğun ilgisi ve katılımlarıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile birlikte Kayseri Bilim Merkezi’ni ve şenlik alanındaki stantlarda öğrencilerin geliştirdikleri teknolojik çalışmaları inceledi, güneş enerjisi ile çalışan maket araçların yarışlarını izledi.
 
Gençler için yapılan projelere önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geleceğin teminatı olarak gördüğü gençlere dönük her etkinliğe katılmaya özen gösteriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Anadolu Harikalar Diyarı içerisindeki Bilim Merkezi’nin bahçesinde kurulan Bilim Şenliği etkinlik alanını TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile birlikte gezdi. Bütün standları tek tek gezen Başkan Çelik ve Milletvekili Elitaş öğrencilerin yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Güneş enerjisi ile çalışan maket araçların yarışlarını da izleyen Çelik ve Elitaş, öğrencileri yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik etti.
 
Şenlik alanının ardından Bilim Merkezi’ni gezen Elitaş ile birlikte gezen Başkan Çelik, buluşları ve teknolojik çalışmaları yerinde inceleyerek, öğrencilerle sohbet etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık