solyanreklam
sagreklam

Karacabey’de köy mevlitlerine belediye desteği

Karacabey’de köy mevlitlerine belediye desteği

Karacabey’de köy mevlitlerine belediye desteği
  • 22 Nisan 2018, Pazar 0:00

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Karacabey’de de geleneksel hale gelen ve bahar aylarına ayrı bir ulviyet katan ‘köy mevlitleri’, ilçede tüm coşkusu ile bu yıl da kutlanmaya devam ederken, etkinliklerde sunulan belediye hizmetleri de vatandaşlardan tam not aldı.

 

Belediye Başkanı Ali Özkan da yaklaşık 2 haftadan bu yana tüm Karacabeylilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen etkinliklerde, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Geleneksel köy mevlitlerinin, kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Başkan Ali Özkan, mevlitlerde çiftçinin bereketli bir yıl geçirmesi temennilerinin yanı sıra, edilen dualarla birlik ve dayanışma ruhunun da öne çıkarıldığını ifade etti.

 

Desteğimiz sürecek

 

Bu yıl gerçekleştirilen köy mevlitlerinin, önceki yıllara oranla çok daha geniş katılımlı olmasının etkinlikleri daha da anlamlı hale getirdiği vurgusunda bulunan Özkan, etkinliklere Karacabey Belediyesi olarak verilen çevre temizliği, ilaçlama ile alt yapının hazırlanması ve masa-sandalye temini gibi desteklerin, tüm sezon boyunca kararlılıkla sürdürüleceğini dile getirdi.

 

Özkan, bu anlamlı etkinliklerin peygamberimiz Hz. Muhammed'in örnek yaşantısını ve kişiliğini daha iyi tanıyıp, insanları kardeşliğe, hoşgörülü olmaya, iyilik ve dayanışma ruhuna yöneltmesi açısından, çok önemli kazanımlar ortaya çıkardığını da sözlerine ekledi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık