solyanreklam
sagreklam

Karacabey'de İmar Barışı Masası kuruldu

Karacabey'de İmar Barışı Masası kuruldu

Karacabey'de İmar Barışı Masası kuruldu
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, ruhsatsız yapıların kayıt altına alınarak, imar ve iskân sorununun çözülmesi hedefiyle hayata geçirilen“İmar Barışı” uygulaması ülke genelinde büyük ilgi görürken, Karacabey Belediyesi de ilçe sakinleri için bu konuda kolaylık sağlayacak önemli bir adım attı.

 

Karacabey Belediyesi tarafından, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kuruldu.

 

Karacabey’de hayata geçirilen uygulama vatandaşların da haklı takdirini kazanırken,vatandaşlar ilk günden bu yana İmar Masası’na yoğun ilgi gösteriyor.

 

Vatandaşlara kolaylık

 

İmar barışı masasından konuyla ilgili bilgi almak için belediyeye gelen her vatandaşla yakından ilgilenen belediye görevlileri, bu uygulamadan yararlanmak isteyenler için vatandaşlara hem yol haritası çiziyor hem de çeşitli yönlendirmelerde bulunuyor.

 

İşlemler hızlı şekilde ilerliyor

 

Belediye Başkanı Ali Özkan da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşlarla birebir iletişim kurulan imar barışı masası kapsamında, uygulamanın detaylarını merak eden ve süreçle ilgili kafasında soru işareti bulunan tüm vatandaşlara her türlü kolaylığı sağladıklarını ve sürecin hızlanmasına katkı sağladıklarına değindi.

 

İmar barışı uygulamasından faydalanmak isteyen tüm vatandaşların belediyeye gelerek, oluşturulan imar barışı masasından detaylı bilgi alabileceğini kaydeden Özkan, vatandaşlara kolaylık sağlayacak bu tür uygulamaları devreye almaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık