solyanreklam
sagreklam

Çavuşoğlu: “Karacabey büyük ölçekli yatırımlara kavuştu”

Son dönemde hayata geçirilen ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif yatırım hamleleri ile gelişim adına başarılı çalışmalara imza atılan Karacabey, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun ziyaretine ev sahipliği yaptı.

Çavuşoğlu: “Karacabey büyük ölçekli yatırımlara kavuştu”
  • 16 Nisan 2018, Pazartesi 0:00

Son dönemde hayata geçirilen ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif yatırım hamleleri ile gelişim adına başarılı çalışmalara imza atılan Karacabey, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun ziyaretine ev sahipliği yaptı.

 

Karacabey ziyaretine, Saadet Mahallesi Veysel Karani Camii’nde kılınan cuma namazı ile başlayan Çavuşoğlu, ardından camiye arsa bağışında bulunan ve camiyi yaptıran hayırseverlere plaket takdiminde bulundu.

 

Çavuşoğlu, daha sonra da aynı mahalledeki yapımı belediye tarafından gerçekleştirilen ve üç doktorun hizmet verdiği sağlık ocağının açılışını gerçekleştirdi.

 

İlkemiz: “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın”

 

Saadet ve Hamidiye mahallelerindeki vatandaşların oldukça yoğun ve coşkulu katılımı ile gerçekleştirilen açılışta konuşan Çavuşoğlu, amaçlarının toplumun tüm katmalarına ayırt etmeksizin hizmet olduğuna vurgu yaparak, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” sözünü çalışma ilkesi olarak benimsediklerini söyledi.

 

Türkiye’nin büyümesi durdurulamaz

Başkan Ali Özkan ayrıca, merkez ve kırsalda hayata geçirdikleri yatırımlarla Karacabey’in tüm yönleri ile ‘modern ve müreffeh kent’ hedefine kararlılıkla ilerlediğini söyledi.

 

Gölecik Barajı’nı inceledi

 

Öte yandan, Karacabey ziyaretlerinin son bölümünde, temeli yaklaşık 6 ay önce atılan Gölecik Barajını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu; baraj alanını incelerken, DSİ 1. Bölge Müdürü Hayati Çelenk’ten de yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

 

Bursa protokolü tam kadro

 

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Çavuşoğlu’nun Karacabey ziyaretinde; Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan hazır bulundu.

Son 15 yıllık dönemde, Türkiye’nin AK Parti ile birlikte gerçekleştirilen projelerle adeta şahlanışa geçtiğini anımsatan ve yurt dışında da geçmiş tarihine yaraşır yardımlara imza atıldığına vurgu yapan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, her yönden güçlenen Türkiye’nin durdurulamaz bir gelişim ivmesi yakaladığına değindi.

Üçlü olsun güçlü olsun

 

Açılışını gerçekleştirdikleri sağlık ocağının, Karacabey Belediyesi tarafından yaptırıldığını aktaran Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Karacabey Belediyesi’nin başta 170 Milyonluk altyapı çalışmaları olmak üzere başarılı yatırımları gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

 

Hükümet tarafından, Karacabey ve Bursa’yı ekonomik yönden ileriye taşıyacak İstanbul-İzmir Otoyolu, Çanakkale Köprüsü, Yeşildere ve Gölecik barajlarının yapımının gerçekleştirildiği bilgisini de veren Çavuşoğlu; AK Partili Karacabey ve büyükşehir belediyelerinin hükümetle birlikte uyumlu olmasının önemine dikkat çekerek, tüm bunların “Üçlü olsun, güçlü olsun” sloganının gerçeğe dönüşmesi ile hayat bulduğunu söyledi.

 

Ali Özkan: Ziyaretten ilçe halkı adına gurur duyduk

 

Karacabey etkinliklerine; AK Parti İlçe Başkanlığı, Ziraat Odası, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile devam eden Hakan Çavuşoğlu, daha sonra Karacabey Belediyesi’ni ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak Başkan Ali Özkan’dan detaylı bilgi aldı.

 

Özkan, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu ilçelerinde ağırlamaktan dolayı gururlu olduklarını kaydetti.

 

Modern kent Karacabey özlemine ulaşıyoruz

 

Göreve geldikleri 4 yıl öncesinde, borç içerisinde devir alınan bir belediyeyi, akılcı yönetim anlayışı ile ekonomik yönden güçlü kıldıklarını dile getiren Ali Özkan, belediyenin kazandığı itibar ile birlikte tüm kent dinamiklerini de harekete geçirdiklerini söyledi.

 

Özkan, Hamidiye Mahallesi’nde hizmete sunulan sağlık ocağı ile aynı gün devlet hastanesine bağışlanan ambulansın, toplam 500 Bin TL tutarında bir yatırımla gerçekleştirilmesinin de güçlü belediyenin bir kanıtı olduğunu dile getirdi.

 



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık