Arama-Kurtarma Ekibi Şehre Döndü

• 28 Ocak 2020, Salı 1:01

Elazığ’da meydana gelen depremde görev almak üzere Büyükşehir Belediyesi’nden 3 adet tam donanımlı araçla bölgeye ulaşan 13 kişilik kurtarma ekibi görevini tamamlayarak şehre döndü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden Elazığ’da arama-kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere 3 adet tam donanımlı araçla bölgeye giden 13 kişilik arama-kurtarma ekibi üç gün süren görevlerinin ardından şehre döndü.

Büyükşehir Belediyesi ekibi, Elazığ’da meydana gelen deprem dolayısıyla Sürsürü Mahallesi’nde yıkılan Dilek Apartmanı’nda yapılan arama-kurtarma çalışmalarına 25 Ocak 2020 tarihinde saat 03.30 sularında katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin 13 kişiden oluşan arama-kurtarma ekibi üç gün boyunca arama-kurtarma faaliyetlerine destek verdiler. Ekipler, depremde yıkılan apartmanın 1. kat balkonunda bulunan Türk Bayrağı’nı görünce, bayrağa ulaşarak, yere düşmesinin önüne geçtiler.

HABER AJANSI