YÜZME ŞAMPİYONASI KAHRAMANMARAŞ’TA YAPILACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engelliler yüzme şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

YÜZME ŞAMPİYONASI KAHRAMANMARAŞ’TA YAPILACAK
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Açık Yüzme Havuzu’nda 4-5 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Engelliler Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na 8 ilden 100’ün üzerinde sporcu katılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak yüzme şampiyonasına ilişkin bilgiler aktaran Engelli Yüzme Antrenörü Osman Çullu: “Büyükşehir Belediyemizin yüzme havuzunda gerçekleştirilecek Engelliler Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na Kahramanmaraş’ın yanı sıra Adana, Konya, Gaziantep, Ordu, Giresun ve Sakarya illerinden 100’ün üzerinde sporcumuz aileleri ile birlikte katılacak.

Şehir dışından gelecek sporcularımızı aileleri ile birlikte şehrimizde ağırlayacağız. Bu şampiyonanın gerçekleşmesinde bizlere destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı yüzme şampiyonasını izlemeye davet ediyorum” dedi.