KARAZİYARET HALK KÜTÜPHANESİ’NDE EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren halk kütüphanelerinde çeşitli aktiviteler yapılmaya devam ediyor.

KARAZİYARET HALK KÜTÜPHANESİ’NDE EĞİTİM
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Karaziyaret Halk Kütüphanesi’nde Şehit Cengiz Camii Kur’an Kursu’ndaki öğrencilere yönelik verilen eğitimlerde bu sefer Namaz ve Abdest konuları işlenerek kütüphanelerin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda halk kütüphanelerimizde ders çalışma ortamları haricinde eğitim seminerleri ve konferanslar gibi çeşitli aktiviteler de yürütüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Karaziyaret Halk Kütüphanemizde Şehit Cengiz Camii Kur’an Kursu’ndaki 230 öğrenci kardeşimize Namaz ve Abdest konularında kendi hocaları tarafından verilen eğitimlerin ardından kütüphanelerimizin çalışmalarına ilişkin bilgiler de aktardık ve eğitim sonrası öğrenci kardeşlerimize meyve suyu ve kek ikramında bulunduk. Her hafta farklı bir kütüphanemizde farklı konularda bilgilendirme ve eğitim seminerlerimiz devam edecek” diye konuştu.