KAFKAS HEYETİNDEN ZİYARET

Bu yıl 13.’sü gerçekleştirilecek olan Göksun Uluslararası Çerkes Kültür ve Sanat Festivali için Kahramanmaraş’a gelen Kafkas Heyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

KAFKAS HEYETİNDEN ZİYARET
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kabardey-Balkar Cumhuriyeti Kültür Bakanı Mukhadin Kamuhua ile Kabardinka Dans Topluluğu oyuncuları katıldı.

Ziyarette Kabardey- Balkar Cumhuriyeti Kültür Bakanı Mukhadin Kamuhua tercüman aracılığı ile yaptığı konuşmasında böylesine önemli bir festivale Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin sahip çıkarak destek vermesinden dolayı oldukça memnun olduklarını ve Kahramanmaraş’a gelmekten büyük gurur duyduklarını ifade ederek Başkan Erkoç’a teşekkür edip tablo hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkoç ise Kabardey-Balkar Cumhuriyeti Kültür Bakanı Mukhadin Kamuhua ve beraberindekileri Kahramanmaraş’ta ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade ederek gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür etti.