BÜYÜKŞEHİR'DEN EKİNÖZÜ'NE BİR DESTEK DAHA

• 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelere verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ'un misyonu ve vizyonuyla sadece merkez ilçelerde değil mücavir alan içerisindeki her noktaya hizmet götürmeyi kendine amaç ve hedef belirleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü ilçesine hibe destekli proje desteğinde bulundu. Bu kapsamda,Japonya Büyükelçiliği 2018 yılı Yerel Projelere Destek Programı kapsamında Ekinözü Belediyesi’nin başvuru sahibi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Ekinözü Toplum Sağlığı Merkezi’nin proje ortakları olduğu “Hasta Nakil Ambulansı” araç temini projesi, başvurulan 200 proje içerisinde 14 projeden biri olarak ön değerlendirme aşamasına kalma hakkı kazanmıştır. Proje için ön değerlendirme yapmak üzere Ekinözü ilçesine gelen Japonya Büyükelçiliği diplomatı Toshifumi ENDO ve Japonya Büyükelçiliği danışmanı Gülşah Gözde BASKIN, çeşitli incelemelerde bulunarak şehir, ilçe ve projenin uygulanabilirliği hakkında ayrıntılı bilgi almıştır. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dış ilişkiler Dairesi Başkanlığı olarak hem proje ortaklığı hem de proje hazırlama ve uygulama aşamasında desteğin verildiği proje, ön değerlendirme aşamasını da geçmesi durumunda hibe almaya hak kazanacak 4 projeden biri olacaktır.