BAŞKAN ERKOÇ’TAN KÜTÜPHANE ZİYARETİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Necip Fazıl Halk Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN KÜTÜPHANE ZİYARETİ
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Necip Fazıl Halk Kütüphanesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, Kütüphaneler Müdürü Hakan Ceren’den bilgiler aldı.

Daha sonra Gezici Halk Kütüphanesi’ne geçen Başkan Erkoç, gezici halk kütüphanesini de inceledi.

Başkan Erkoç burada Gezici Kütüphanenin kitap koleksiyonunun geliştirilmesini ve daha çok çocuklara yönelik kitaplarla donatılmasını ve kırsal kesimde yer alan okulların daha çok ziyaret edilmesi talimatını verdi.