solyanreklam
sagreklam

Aşklarını 14 Şubat’ta nikahla taçlandırdılar

Nilüfer Belediyesi Nikah Evi’nde, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah yoğunluğu yaşandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu özel günde evlenen çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Aşklarını 14 Şubat’ta nikahla taçlandırdılar
  • 15 Şubat 2018, Perşembe 22:36

Yılda 3 bini aşkın nikaha ev sahipliği yapan Nilüfer Belediyesi Nikah Evi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeni heyecanlara sahne oldu. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hayatlarının en anlamlı günü haline getirmek isteyen çiftler, Plaza 16’da bulunan Nilüfer Nikah Evi’nde aşklarını nikahla taçlandırdılar. Gün boyunca 14 nikahın kıyıldığı bu özel günde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Azize Şimşek ile Ömer Gül ve Gülcan Hacıoğlu ile Hasan Akkaşoğlu çiftlerinin heyecanına ortak oldu. Çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklar dileyen Bozbey, günün anısına gül ve kahve fincanı hediye etti. 

 

Başkan Bozbey, "Sevgi en yüce değerdir. Hepimizin sevgiyi içimizde hissetmemiz, çevremize yaymamız ve yaşamımıza katmamız gerekiyor. Bunu yaptığımız takdirde hem iyi bir insan, güzel bir insan aynı zamanda çevremizde yaymış olduğumuz o güzel enerjiyle de çevremizi de gülümseten insan oluruz. Birlikte olan sevginizin yaşam boyu sürmesini ve sizin nezdinizde herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.

  

Nikahı kıyılan çiçeği burnunda çiftler de bu anlamlı günde unutulmaz bir anıya imza attıklarını belirterek, Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür ettiler.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık