solyanreklam
sagreklam

SARGIN “ÖNCE İNSAN, ÖNCE EMEK”

İznik Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası Bursa Şubesi arasındaki 2019-2020 yıllarını kapsayacak Toplu İş Sözleşmesinde anlaşma sağlanmasının ardından Başkan Sargın, sendika yetkilileri ve İznik Belediyesi sendika temsilcileri ile imza töreninde bir araya geldi. İznik Belediyesi Bünyesinde çalışan 59 personeli ilgilendiren “2019-202 yılı Toplu iş sözleşmesi” İznik Belediyesi Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Osman Sargın, Yazı İşleri Müdürü […] The post SARGIN “ÖNCE İNSAN, ÖNCE EMEK” appeared first on İznik Belediyesi.

SARGIN “ÖNCE İNSAN, ÖNCE EMEK”
  • 11 Aralık 2018, Salı 10:25

İznik Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası Bursa Şubesi arasındaki 2019-2020 yıllarını kapsayacak Toplu İş Sözleşmesinde anlaşma sağlanmasının ardından Başkan Sargın, sendika yetkilileri ve İznik Belediyesi sendika temsilcileri ile imza töreninde bir araya geldi.

İznik Belediyesi Bünyesinde çalışan 59 personeli ilgilendiren “2019-202 yılı Toplu iş sözleşmesi” İznik Belediyesi Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Osman Sargın, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Pösteki, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Semra Okur, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz, Şube Sekreteri Selim Bal, Mali Sekreter Mustafa Kılıç, ve Belediye Hizmet-İş Baş Temsilcisi Cemal Gümüç ve Temsilci Orhan Mülayim’in katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Sargın “Düsturumuz İşçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığının verilmesidir”

İznik’te hayata geçirdikleri projelerin büyük bir kısmının il genelinde örnek gösterildiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Medeniyetlerin Başkenti İznik’e hizmet eden personelimiz gayret sarf ederek çalışmalarını sürdürüyor. İznik’teki bu başarıda personelin heyecanlı ve özverili çalışması da yatmaktadır. Düsturumuz İşçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığının verilmesidir. Başkan Sargın, “Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla da elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan bu sözleşmenin tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık