solyanreklam
sagreklam

KİCK BOKS SPORCULARIMIZA BİRİNCİLİK KUPASI

İznik’li Kick Boks sporcuları Kütahya’da yapılan İller arası Zafer  Kupası müsabakasından Birincilik kupası ile döndü. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret ederek Birincilik kupasını sunan Kick Boks sporcuları, 22 sporcu ile katıldıkları müsabakadan 10 Birincilik, 5 İkincilik ve 5 ‘te üçüncülük madalyası aldı. 4-5 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kütahya’da yapılan  İller arası  Kick Boks Zafer […] The post KİCK BOKS SPORCULARIMIZA BİRİNCİLİK KUPASI appeared first on İznik Belediyesi.

KİCK BOKS SPORCULARIMIZA BİRİNCİLİK KUPASI
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 16:32

İznik’li Kick Boks sporcuları Kütahya’da yapılan İller arası Zafer  Kupası müsabakasından Birincilik kupası ile döndü.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret ederek Birincilik kupasını sunan Kick Boks sporcuları, 22 sporcu ile katıldıkları müsabakadan 10 Birincilik, 5 İkincilik ve 5 ‘te üçüncülük madalyası aldı.

4-5 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kütahya’da yapılan  İller arası  Kick Boks Zafer Kupası müsabakasına 12 İlden 367 sporcu katıldı. Bursa bölgesinden ise 7 kulüp katılırken, Tempo Spor Kulübü ise İznik’ten 22 sporcumuz ile katıldı. 20 Madalya ve Birincilik kupasını alan sporcularımız İlçemizi temsil etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da ” Bizleri her gittikleri müsabaka temsil eden Kick Bokslu sporcularımızı tebrik ediyorum. İlçemize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Özellikle gençlerimize bu alanda yol açan Servet Karak hocamıza teşekkür ediyorum. Sporcularımız her zaman yanında olduğumuzu belirtiyorum” dedi.

Tempo Spor Kulübü Antrenörü Servet Karak ise Yaptığı açıklama da” Bizler sporcularımız ile her müsabaka İznik’i temsil etmek için mücadele ediyoruz. Bu anlamda bizlere her zaman destek veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın  ve ekibine, aynı zamanda İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta da Gürsu’da yapılacak müsabakalara katılacağız. Allah’ın izni ile oradan da madalya ve kupalarla döneceğiz” dedi.

Ardından sporcularla birlikte başkan Sargın’a kupayı teslim ettiler.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık