solyanreklam
sagreklam

İZNİK SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI MAGAZİN STARTI İLE BAŞLAYACAK

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın Üçüncü Ayak yarışları 18 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat:13.00’te Magazin Startı ile 15 Temmuz İznik Milli İrade Meydanında başlayacak. İznik Elbeyli Er Meydanı’nda 18-19 Ağustos 2018 Tarihlerinde İznik Belediyesi Ev Sahipliğinde ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF)ve İznik  Motosiklet Kulübü organizasyonu ile gerçekleşecek. İznik  Motosiklet Kulübü Başkanı Yüksel Musaoğlu yaptığı açıklama da […] The post İZNİK SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI MAGAZİN STARTI İLE BAŞLAYACAK appeared first on İznik Belediyesi.

İZNİK SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI MAGAZİN STARTI İLE BAŞLAYACAK
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 13:45

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın Üçüncü Ayak yarışları 18 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat:13.00’te Magazin Startı ile 15 Temmuz İznik Milli İrade Meydanında başlayacak.

İznik Elbeyli Er Meydanı’nda 18-19 Ağustos 2018 Tarihlerinde İznik Belediyesi Ev Sahipliğinde ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF)ve İznik  Motosiklet Kulübü organizasyonu ile gerçekleşecek.

İznik  Motosiklet Kulübü Başkanı Yüksel Musaoğlu yaptığı açıklama da ” İznik Elbeyli Er Meydanı’nda İznik Belediyesinin destekleri ile alanda gerekli temizlik çalışmalarını yaparak pisti şampiyonaya hazırladık. Yaklaşık 100 sporcunun Elbeyli Er Meydanında Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV) ve Enduro Kadınlar (EK) sınıflarında yarışacaklar. Bu şampiyonaya tüm sporseverleri davet ediyorum. Şampiyona destek vererek sponsor olan Kurum ve Kuruluşlara, firmalara ayrıca teşekkür ediyorum. Kıran kırana yaşanacak yarışların sağlıklı ve centilmenlik içerisinde geçmesini diliyorum” dedi.

Şampiyonanın ilk gününde serbest antrenman ve sıralama yarışları yapılacak. Elbeyli Er Meydanı’ndaki ikinci gününde ise final yarışları gerçekleştirilecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık