solyanreklam
sagreklam

GENÇ GİRİŞİMCİLERE BAŞKAN ZİYARETİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın beraberindekilerle birlikte ilçede faaliyet gösteren genç girişimcileri ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinledi. Genç Girişimcileri ziyareti esnasında Başkan Osman Sargın’a Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Erkan da eşlik etti. Ziyaretlerde Başkan Sargın gençleri iş yerlerinde ziyaret ederek belediyeden talep ve isteklerini dinledi. Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan İznik […] The post GENÇ GİRİŞİMCİLERE BAŞKAN ZİYARETİ appeared first on İznik Belediyesi.

GENÇ GİRİŞİMCİLERE BAŞKAN ZİYARETİ
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 16:38

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın beraberindekilerle birlikte ilçede faaliyet gösteren genç girişimcileri ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinledi.

Genç Girişimcileri ziyareti esnasında Başkan Osman Sargın’a Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Erkan da eşlik etti. Ziyaretlerde Başkan Sargın gençleri iş yerlerinde ziyaret ederek belediyeden talep ve isteklerini dinledi.

Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Her fırsatta olduğu gibi esnaflarımızla bir arada ve onların yanındayız. Bu günde ilçemizin genç girişimcileri, genç esnaflarımızı Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Erkan ile birlikte ziyaret ettik. Gençlerimizin üretime katkıda bulunması, gençliğimizin istihdamı konuları gerek hükümetimizin ve gerekse bizlerin öncelikli görevleri arasındadır. Gençlerimizin iş kurma süreçlerini destekleme de onlara yardımcı olmak, onları hibe projelere teşvik etme konusunda eğitimlere yönlendiriyoruz. Bu bağlamda ilçemizde de her fırsatta genç girişimcilerimizi, genç esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Onların iş hayatında karşılarına çıkan olumsuzluk ve sorunları giderme noktalarında kendilerine gerek yol gösterici olarak gerekse de belediyemiz alanına giren konularda yardımcı oluyor, dilek istek ve taleplerini dinliyoruz. Bu vesile ile genç esnaflarımız ve tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Ziyaretler kapsamında İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İznik Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Erkan Kalekent Zeytinleri, BNC Yapı Malzemeleri Şirketi, Koleksiyon Çinicilik ve Bizim Self Servis Oto Yıkama İşletmesini ziyaret ederek genç girişimciler ile bir araya geldiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık