solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN SARGIN OTELLERİ ZİYARET EDEREK, BİLGİ ALDI

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilçede turizm sektöründe faaliyet gösteren otelleri ziyaret ederek yöneticileri ile bir araya geldi. İznik’te faaliyet gösteren otel işletmeleri ile içerisinde bulunduğumuz yaz sezonu hakkında bilgi almak ve isteklerini dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştiren Başkan Sargın doluluk oranları hakkında da işletmecilerden bilgi aldı. Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın […] The post BAŞKAN SARGIN OTELLERİ ZİYARET EDEREK, BİLGİ ALDI appeared first on İznik Belediyesi.

BAŞKAN SARGIN OTELLERİ ZİYARET EDEREK, BİLGİ ALDI
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 16:08

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilçede turizm sektöründe faaliyet gösteren otelleri ziyaret ederek yöneticileri ile bir araya geldi.

İznik’te faaliyet gösteren otel işletmeleri ile içerisinde bulunduğumuz yaz sezonu hakkında bilgi almak ve isteklerini dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştiren Başkan Sargın doluluk oranları hakkında da işletmecilerden bilgi aldı.

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Turizm deyince akla ilk gelen yer olan oteller misafirlerini ağırlayarak bulundukları bölgenin turizmine büyük katkı sağlıyorlar.İlçemizde de her geçen gün turizme olan yatırım artıyor.İznik’in gerek alt yapı çalışmalarının bitmesi ve üst yapı çalışmalarının başlaması turizm yatırımcılarını İznik’e çekiyor.Bunun yanı sıra ilçemiz tarihi, doğası ve muhteşem gölü ile dünyada eşine az rastlanan bir ilçe. Yaz kış demeden, adeta bereket saçan verimli toprağı, kendine özgü iklimi ve doğal güzelliği nedeniyle, tarihin her döneminde insanlığın ilgi odaklarından biri haline gelen ilçemiz şuanda da ilgi odağında. Gerçekleştirdiğimiz spor etkinlikleri, festival ve çeşitli faaliyetlerle de ilçemiz turizmine katkı sağlıyoruz. Otellerimiz bu işte en önemli yere sahip.Onların sorunlarının çözümü noktasında misafirlerimize kaliteli hizmet sunulmasını bizlerde önemsiyoruz.Turizm işletmecilerimizin dertleri, sıkıntıları ve isteklerini her fırsatta dinliyoruz.Bugünde otellerimizi tek tek dolaşarak yöneticileri ile bir araya geldik.Gerek işletmeler hakkında, gerekse de doluluk oranlarına kadar bir çok konuyu ele alma fırsatı bulduk.Turizm işletmecilerimizin memnuniyeti bizleri de mutlu etti.İnşallah ilçemiz İznik artık biten alt yapısıyla, yükselen üst yapılarıyla, sahili, gölü, tarihi yapılarıyla hak ettiği konuma geliyor.Ben bu vesile ile turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm işletmecilerimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık