solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN SARGIN HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın halk pazarında ki pazarcı esnafları tek tek gezerek ziyaret etti. Sargın ziyaretlerde ki konuşmasında “Esnaflar ilçemizin temel taşlarıdır” dedi. Pazarcı esnaflarının dilek ve isteklerini de dinleyen Başkan Sargın ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Sargın’a Zabıta Müdürü Metin Karanfil de eşlik etti. ESNAFLAR İLÇEMİZİN TEMEL […] The post BAŞKAN SARGIN HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ appeared first on İznik Belediyesi.

BAŞKAN SARGIN HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 15:39

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın halk pazarında ki pazarcı esnafları tek tek gezerek ziyaret etti. Sargın ziyaretlerde ki konuşmasında “Esnaflar ilçemizin temel taşlarıdır” dedi.

Pazarcı esnaflarının dilek ve isteklerini de dinleyen Başkan Sargın ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Sargın’a Zabıta Müdürü Metin Karanfil de eşlik etti.

ESNAFLAR İLÇEMİZİN TEMEL TAŞLARIDIR

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında  “İlçemizde her hafta çarşamba günleri kurulan ve halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği halk pazarımızda esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Esnaflarımız ile sohbet ederek hayırlı işler temennilerinde bulunuyoruz. Ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarımızla da ayaküstü sohbetler ederek onların talep ve isteklerini dinliyoruz. Esnaflar biri ilçenin temel taşlarıdır. Özellikle bölgemizin taze meyve ve sebzelerinin vatandaşlarımıza sunulduğu halk pazarımız vatandaşlarımızın yoğun olarak alışveriş yaptığı bir yer. Ben bu vesile ile ilçemizde ki tüm esnaflarımıza hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık