solyanreklam
sagreklam

19 YIL ARADAN SONRA ELMALI’DA YENİDEN BAŞLIYOR

19 YIL ARADAN SONRA YENİDEN BAŞLIYOR İznik’e bağlı Elmalı Mahallesi’nde 19 yıl aradan sonra yapılacak Kara Kucak güreşleri 12 Ağustos 2018 Pazar günü Aliç Yaylasında gerçekleşecek. En son 1999 yılında gerçekleşen güreşlere verilen 19 yıllık aranın ardından İznik Belediye Başkanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu ortaklığında Elmalı Muhtarlığı’nın ev sahipliğinde yeniden gerçekleşecek.12 Ağustos 2018 Pazar günü […] The post 19 YIL ARADAN SONRA ELMALI’DA YENİDEN BAŞLIYOR appeared first on İznik Belediyesi.

19 YIL ARADAN SONRA ELMALI’DA YENİDEN BAŞLIYOR
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 10:33

19 YIL ARADAN SONRA YENİDEN BAŞLIYOR

İznik’e bağlı Elmalı Mahallesi’nde 19 yıl aradan sonra yapılacak Kara Kucak güreşleri 12 Ağustos 2018 Pazar günü Aliç Yaylasında gerçekleşecek.

En son 1999 yılında gerçekleşen güreşlere verilen 19 yıllık aranın ardından İznik Belediye Başkanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu ortaklığında Elmalı Muhtarlığı’nın ev sahipliğinde yeniden gerçekleşecek.12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 12.00 da Aliç Yaylasında gerçekleşecek güreşlerde heyecan dorukta olacak.

Tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Ata sporumuz güreşi geliştirmek ve devam ettirmek hepimizin görevi. Ayrıca İznik ilçemizi de sporun her alanında geliştirmek bizlerin görevi. Gerek su sporları, gerek solon sporları, gerekse de doğa sporları ile ilçemize her yıl binlerce sporcu geliyor ve konaklıyor. En son 1999 yılında gerçekleşen Aliç Yaylası Güreşleri çeşitli sebeplerle durmuş ve o günden buyana yapılmıyordu. Bizler de Güreş Federasyonumuz, Elmalı Muhtarımız ile el ele vererek bunu yeniden canlandırmaya karar verdik. İnşallah 12 Ağustos Pazar günü saat 12.00 da Aliç Yaylası’nın muhteşem doğası ve eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşecek yarışlara tüm sporsever halkımızı davet ederken, bu yarışların hazırlanmasında emeği geçen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık