İBB, ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINI GALATASARAY FUTBOL TAKIMIYLA BULUŞTURDU

Galatasaraylı futbolcularla tanışma hayali kuran şehit ve gazi çocuklarının hayalleri gerçek oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla önce Türk Telekom Stadyumu ve müzeyi gezen çocuklar ardından Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcularla buluştu.

İBB, ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINI GALATASARAY FUTBOL TAKIMIYLA BULUŞTURDU
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 11:45

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Galatasaray Spor Kulübü, şehit ve gazi çocuklarına anlamlı bir etkinlik düzenledi. “Bir Hayalim Var” projesi kapsamında Galatasaray Futbol Takımı’yla tanışma hayali kuran şehit ve gazi çocuklarının hayalleri gerçekleşti.

GALATASARAY MÜZESİNİ GEZDİLER
Etkinlik kapsamında 18 kişiden oluşan şehit ve gazi çocuklarının ilk durağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu oldu. Rehberler eşliğinde futbolcuların soyunma odalarını, yedek kulübesini ve locaları gezdi. Ardından Galatasaray Müzesi’ne geçerek tarihine büyük şampiyonluklar sığdıran Galatasaray’ın kazandığı kupaları gördüler.

ŞEHİT ÇOCUKLARIYLA YAKINDAN İLGİLENDİLER
Stadyum ve müze turunun ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçildi. Çocuklar burada Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcularla buluştu. Antrenmanın bir bölümünü izleme fırsatı buldular. Fatih Terim ve futbolcular şehit çocuklarla yakından ilgilendi. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar unutulmaz bir hatıra yaşadılar.

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sosyal İşler Şefliği Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Birimi, “Bir Hayalim Var” projesiyle şehit ve gazi çocuklarının hayallerinin peşinde koşuyor. Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş Futbol Takımı’yla buluşma hayali kuran çocukların hayalleri gerçekleştirilmişti. Kenan Sofuoğlu ile motosiklet kullanma, uçunca babasını göreceğine inanan şehit çocuğunun yamaç paraşütü yapma hayali de yine İBB yetkilileri tarafından gerçeğe dönüştürülmüştü.