Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Denetimlerini Sıklaştırdı

Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin marketlerde yaptıkları denetimlerin yanı sıra pazarlara yaptığı denetimler de hız kesmeden sürüyor.

Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Denetimlerini Sıklaştırdı
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Ümraniye Belediyesi, vatandaşların kaliteli hizmet alması ve ekonomik menfaatlerinin korunması amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde marketlerde yaptığı denetimlerin yanı sıra pazar yerlerini de denetliyor. Terazi ayarı, hijyen ve etiketlerin denetlendiği satış noktalarında, haksız kazanç ve usulsüzlüğün tespit edildiği durumlarda cezai işlem uygulanıyor.
Denetimlerin artırıldığı Ümraniye'de vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda toptancı ve kuruluşlara yapılan denetimler sürecek.