Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu'ndan Hac Vazifesini Yerine Getiren 15 Temmuz Gazisi Kemal Uyar’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, hac vazifesini yerine getiren 15 Temmuz Gazisi Kemal Uyar’ı evinde ziyaret ederek kendisine “Allah kabul etsin“ temennisinde bulundu.

• 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, hac vazifesini yerine getiren 15 Temmuz Gazisi Kemal Uyar’ı evinde ziyaret ederek kendisine “Allah kabul etsin" temennisinde bulundu.

İlçedeki şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerinin her zaman yanında olan Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında kahramanca sokaklara çıkarak gazi olan Kemal Uyar’ı evinde ziyaret ederek, hac vazifesinin mübarek olması temennisinde bulundu. Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu bulundu.