Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ümraniyeli Hacı Yusuf Tatar’ı Ziyaret Etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; AK Parti Ümraniye Hekimbaşı Mahalle Teşkilatı’ndan Hacı Yusuf Tatar’a yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

• 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Gerçekleşen ziyarette Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; AK Parti Ümraniye Hekimbaşı Mahalle Teşkilatı’ndan Hacı Yusuf Tatar’a Allah’tan şifalar dileyerek geçmiş olsun duasında bulundular. Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu bulundu.

Ziyaretinde sonunda Başkan Hasan Can, vatandaşlarla sohbet ederek işçilere kolaylıklar diledi ve çocuklara da hediyeler verdi.