Arnavutköy'de Çocuklar Pasta Süsledi

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezinde rehberlik eğitimi alan otizmli öğrenciler pasta süsledi....

Arnavutköy'de  Çocuklar Pasta Süsledi
  • 20 Aralık 2018, Perşembe 15:00

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) hizmete başladığı günden beri ilçede ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, yaşlı ve engelli vatandaşlara dokunuyor. Medikal Malzeme yardımlarında kültürel gezileri, yaşlılar haftasından dünya engeliler günü programlarına kadar birçok faaliyet içerisinde olan AYEM hizmette sınır tanımıyor.

Sosyal Hizmetler Merkezi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında otizmli öğrenciler pasta süslemek için bir araya geldi. AYEM’de rehberlik eğitimi alan otizmli öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte pasta süslemenin keyfini yaşadı. Çocuklar, etkinlikten sonra müzik eşliğinde dans etti. Gerçekleşen programdan dolayı memnun olduklarını dile getiren otizmli öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür etti.