1 EKİM YAŞLILAR GÜNÜ'NE ÖZEL SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Üsküdar Belediyesi, "1 Ekim Yaşlılar Günü" dolayısıyla yaşlı vatandaşlarımız için sinema etkinliği düzenledi. İkinci Bahar Kahvesi’nin emekli sakinlerinin bulunduğu etkinliğe 43 emekli vatandaşımız katılım sağlarken etkinlikte "Bücür" filmi izlendi.

1 EKİM YAŞLILAR GÜNÜ'NE ÖZEL SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

Sinema salonunda etkinliğe katılanlara mısır ve içecek ikramı yapılırken film sonrasında hep birlikte yemek yenildi.
Üsküdarlı emeklilerimiz arasında ilk defa sinemaya gelenler olduğu gibi, yıllar sonra ilk defa sinemaya gidenler de vardı. Yaşlılarımız, nostaljik bir gün geçirdiklerini, eski günlerinin gözlerinin önünden geçtiğini, çok farklı ve özel bir gün yaşadıklarını belirtti.