Kent Konseyinde Zengin Dönemi

Kent Konseyinin 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlendi. 5 yıldır Kent Konseyi Başkanlığını yürüten, Haydar Cerrah Başkanlığı Halil İbrahim Zengin'e devretti.

Kent Konseyinde Zengin Dönemi
  • 29 Haziran 2019, Cumartesi 13:50

Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlenen genel kurul toplantısına, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun ile konsey üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah yaptı. Cerrah: "Son 5 yıldır görev yaptığım Kent Konseyi başkanlığına çok ayrı ve çok özel bir yer ayırmam gerekiyor benim hayatımda böyle. Gerçekten birbirinden kıymetli insanlar tanıma fırsatımız oldu farklı fikirler düşüncelerdeki insanlarla birlikte çalışmanın zevkini yaşadık hem de hiç kimseyi kırmadan dökmeden ve yıkmadan. Onun için ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman İnegöl basınında, İnegöl ortamında değişik gergin konularla beraber karşı karşıya geldik hepsinde Kent Konseyi arkadaşlarımızın gayret ve çalışmalarıyla yara almadan sıkıntı olmadan çıktık. Hakikaten bu 5 yıl içerisinde belki yüzlerce proje sunduk çeşitli kurum ve kuruluşlara." dedi.

YASAL VE YAPISAL DÜZENLEMELER YAPILMALI

TAM ZAMANINDA VE TADINDA

"BAŞARILI BİR DÖNEM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

"HER RENKTEN VE DÜŞÜNCEDE İNSANLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ"