solyanreklam
sagreklam

İnegöl Belediyesinden Vatandaşlara Aşure İkramı

İnegöl Belediyesi tarafından Muharrem ayına girilmesi nedeniyle Sarraflar Çarşısı girişindeki iki kapılı meydanda vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. İnegöl Belediyesi tarafından birlik ve beraberliğin artması, kardeşliğin pekişmesi, muhabbet ve dostluğun çoğalması, bolluk ve bereketin her haneye girmesi adına her yıl olduğu gibi bu sene de ilçe halkına aşure ikramında bulunuldu. Sarraflar Çarşısı girişinde dağıtılan 2 bin kişilik Aşure, çarşı esnafına ve alışverişe gelen vatandaşlara ikram edildi. Sarraflar Çarşısı girişinde düzenlenen aşure ikramına Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, belediye meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri ile çarşı esnafı ve vatandaşlar katılım gösterdi. AŞURE BİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜAşure ikramı sonrası açıklama yapan Başkan Taban, “Muharrem ayının gelmesiyle birlikte ayın 10. günü aşure günü olarak bilinmektedir. Bizlerde bu güzelliği şehrimizde doyasıya yaşatabilmek adına, bu güzel geleneği devam ettirebilmek adına bugün ilçe halkımıza aşure ikramını gerçekleştiriyoruz. Tabi birlik ve beraberliğimizin artması, kardeşliğimizin pekişmesi, muhabbet ve dostluğumuzun çoğalması, bolluk ve bereketin İslam coğrafyasında her yere yayılması adına her sene olduğu gibi bu yılda ilçe halkımıza aşure ikramına başladık” dedi. AŞURE İKRAMLARI DEVAM EDECEKAşure ikramlarının devam edeceğini belirten Taban, “Şunu da söylemek isterim ki aşure ikramlarımızı devam ettireceğiz ve eski beldelerimizin tamamına bu güzelliği yayacağız. Beldelerden mahalleye dönüşen yerlerde yaşayan vatandaşlarımızla aşure ikramı vesilesiyle bir araya gelmenin mutluluğunu da yaşayacağız.” Taban son olarak, “Aşurenin birlik ve beraberliğe vesile olmasını dilerken, bugün gerçekleştirdiğimiz aşure ikramında bizleri yalnız bırakmayan ilçe halkımıza, milletvekilimize, ilçe başkanımıza ve tüm çalışan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunar, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarım” dedi. “AŞURE BİZLER İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER”Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel de yaptığı konuşmada, “Öncelikle İnegöl halkının ve tüm İslam aleminin Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hem dinen, hem de lezzet bakımından aşure bizler için önemli bir değer. Bu güzelliği ilçe halkımıza sunan belediye başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

İnegöl Belediyesinden Vatandaşlara Aşure İkramı
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 15:06

İnegöl Belediyesi tarafından Muharrem ayına girilmesi nedeniyle Sarraflar Çarşısı girişindeki iki kapılı meydanda vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

İnegöl Belediyesi tarafından birlik ve beraberliğin artması, kardeşliğin pekişmesi, muhabbet ve dostluğun çoğalması, bolluk ve bereketin her haneye girmesi adına her yıl olduğu gibi bu sene de ilçe halkına aşure ikramında bulunuldu. Sarraflar Çarşısı girişinde dağıtılan 2 bin kişilik Aşure, çarşı esnafına ve alışverişe gelen vatandaşlara ikram edildi.

Sarraflar Çarşısı girişinde düzenlenen aşure ikramına Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, belediye meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri ile çarşı esnafı ve vatandaşlar katılım gösterdi.

AŞURE BİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜ
Aşure ikramı sonrası açıklama yapan Başkan Taban, “Muharrem ayının gelmesiyle birlikte ayın 10. günü aşure günü olarak bilinmektedir. Bizlerde bu güzelliği şehrimizde doyasıya yaşatabilmek adına, bu güzel geleneği devam ettirebilmek adına bugün ilçe halkımıza aşure ikramını gerçekleştiriyoruz. Tabi birlik ve beraberliğimizin artması, kardeşliğimizin pekişmesi, muhabbet ve dostluğumuzun çoğalması, bolluk ve bereketin İslam coğrafyasında her yere yayılması adına her sene olduğu gibi bu yılda ilçe halkımıza aşure ikramına başladık” dedi.

AŞURE İKRAMLARI DEVAM EDECEK
Aşure ikramlarının devam edeceğini belirten Taban, “Şunu da söylemek isterim ki aşure ikramlarımızı devam ettireceğiz ve eski beldelerimizin tamamına bu güzelliği yayacağız. Beldelerden mahalleye dönüşen yerlerde yaşayan vatandaşlarımızla aşure ikramı vesilesiyle bir araya gelmenin mutluluğunu da yaşayacağız.”

Taban son olarak, “Aşurenin birlik ve beraberliğe vesile olmasını dilerken, bugün gerçekleştirdiğimiz aşure ikramında bizleri yalnız bırakmayan ilçe halkımıza, milletvekilimize, ilçe başkanımıza ve tüm çalışan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunar, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarım” dedi.

“AŞURE BİZLER İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER”
Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel de yaptığı konuşmada, “Öncelikle İnegöl halkının ve tüm İslam aleminin Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hem dinen, hem de lezzet bakımından aşure bizler için önemli bir değer. Bu güzelliği ilçe halkımıza sunan belediye başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık