solyanreklam
sagreklam

Hayriye Mahallesi Köprüsüne Kavuştu

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile geçen yaz aşırı yağan yağış dolayısıyla zarar gören Hayriye Mahallesindeki köprü yeni görümüyle vatandaşların hizmetine sunuldu. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan şehrin dört bir tarafında çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi son olarak Hayriye Mahallesindeki köprünün tadilatını yaparak, yeni görünümüyle mahalle sakinlerinin kullanımına sundu. Köprüde gerçekleştirilen düzenlemeyi Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ve beraberindekiler yerinde inceledi. “KÖPRÜYÜ HİZMETE SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”İnceleme sonrası yapılan çalışma hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Bugün 95 kırsal mahallemizden biri olan Hayriye Mahallemizdeyiz. Bildiğiniz üzere geçen yaz, mahallemizin girişindeki köprünün ayaklarında selden dolayı kayma olmuştu. Köprünün ayaklarının sağlam bir şekilde olması için burada bir istinat duvarı yapılması elzemdi. Belediye olarak bizlerde burada gerekli görünen çalışmaları bugün itibariyle bitirerek köprümüzü yeni görünümüyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde köprüyü kullanma imkanına kavuşacaklar” şeklinde konuştu. KIRSALA HİZMETE DEVAMBugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile kırsal mahallelerimize özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak önemli hizmetler yaptıklarını belirten Yiğit, “Hem İnegöl Belediyesi hem de Bursa Büyükşehir Belediyesi marifetiyle kırsal mahallelerimize alt yapı ve üst yapı çalışmalarından, köprü yapım çalışmalarına, meydan düzenleme çalışmalarından, kırsal mahalle camilerimizdeki bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına, çocuk parkı ve fitness alanlarından futbol sahası yapım çalışmalarına varıncaya kadar dur durak bilmeden hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Hayriye Mahallemize daha önce gerçekleştirdiğimiz hizmetlere bugün bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşarken, bundan sonrada gereken her türlü çalışmayı dur durak bilmeden yapacağız” dedi. Yiğit son olarak, “Yapılan bu çalışmanın Hayriye mahallemizin değerli sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bir daha böylesi afetlerin yaşanmaması temennisiyle, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.

Hayriye Mahallesi Köprüsüne Kavuştu
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 16:54

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile geçen yaz aşırı yağan yağış dolayısıyla zarar gören Hayriye Mahallesindeki köprü yeni görümüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan şehrin dört bir tarafında çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi son olarak Hayriye Mahallesindeki köprünün tadilatını yaparak, yeni görünümüyle mahalle sakinlerinin kullanımına sundu. Köprüde gerçekleştirilen düzenlemeyi Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ve beraberindekiler yerinde inceledi.

“KÖPRÜYÜ HİZMETE SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
İnceleme sonrası yapılan çalışma hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Bugün 95 kırsal mahallemizden biri olan Hayriye Mahallemizdeyiz. Bildiğiniz üzere geçen yaz, mahallemizin girişindeki köprünün ayaklarında selden dolayı kayma olmuştu. Köprünün ayaklarının sağlam bir şekilde olması için burada bir istinat duvarı yapılması elzemdi. Belediye olarak bizlerde burada gerekli görünen çalışmaları bugün itibariyle bitirerek köprümüzü yeni görünümüyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde köprüyü kullanma imkanına kavuşacaklar” şeklinde konuştu.

KIRSALA HİZMETE DEVAM
Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile kırsal mahallelerimize özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak önemli hizmetler yaptıklarını belirten Yiğit, “Hem İnegöl Belediyesi hem de Bursa Büyükşehir Belediyesi marifetiyle
kırsal mahallelerimize alt yapı ve üst yapı çalışmalarından, köprü yapım çalışmalarına, meydan düzenleme çalışmalarından, kırsal mahalle camilerimizdeki bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına, çocuk parkı ve fitness alanlarından futbol sahası yapım çalışmalarına varıncaya kadar dur durak bilmeden hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Hayriye Mahallemize daha önce gerçekleştirdiğimiz hizmetlere bugün bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşarken, bundan sonrada gereken her türlü çalışmayı dur durak bilmeden yapacağız” dedi.

Yiğit son olarak, “Yapılan bu çalışmanın Hayriye mahallemizin değerli sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bir daha böylesi afetlerin yaşanmaması temennisiyle, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık