solyanreklam
sagreklam

Başkan Taban’dan Voleybol Takımına Moral Ziyareti

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Efeler Ligi temsilcisi İnegöl Belediyespor voleybol takımını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban, İnegöl Spor Salonunda antrenör Gökhan Öner nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Belediyespor voleybol takımını kulüp yöneticileriyle birlikte ziyaret etti. Ziyaret sırasında sporcular ve teknik heyetle sohbet eden Başkan Taban, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun. İnegöl gerçekten voleybol takımımızla İnegöl'de tarih yazıyor. İnşallah bu sezon biz kıymetli hocalarımızla, teknik ekibimiz ve sizlerle, seyircilerimizi de bu işin içine dahil ederek, güzel neticeler almak istiyoruz. İyi bir yönetimimiz var. Bu sene gerçekten onlarda çok azimli ve heyecanlı. Bizlerde İnegöl'ün yerel bir yöneticisi olarak, bu işle alakalı heyecanımız, ilgimiz var. Özellikle salon sporlarıyla ilgili İnegöl'de artık bir havza var. Tabi bunun en büyük tetikleyicisi de voleybol takımımız. Haddimizi, yerimizi, gücümüzü bilerek, doğru hedeflere doğru ilerlemek istiyoruz. Öncelikle açıkçası Play-Off'u hedeflememiz lazım. Biliyoruz ki bu ligde gerçekten çok güçlü takımlar, rakipler var. Onların arasında ona göre tutunmak, bu ligde devam ediyor olmak bile bir ilçe ölçeğinde baktığınız zaman çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz inşallah geçmişte ortaya koyduğumuz farkı, bu yıl daha güçlü bir şekilde ve inşallah Play-Off'un sonrasında niçin bir Avrupa olmasın, niçin bir balkan kupası olmasın? Bu tabi en başta topyekun bir sinerjinin ortaya çıkmasıyla gerçekleşeceğini düşünüyorum. Biz sizlere inanıyor, güveniyoruz. İnşallah sizlerle yeni başarıları elde etmek istiyoruz. İnegöl'ümüze de bu başarıları hediye etmek istiyoruz. Bunları birlikte başarmamız mümkün. Bunun içinde azami gayreti ortaya koyacağınızdan eminim. Hepinize şimdiden kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İnşallah sağlık, saat içerisinde güzel bir sezon geçiririz.”

Başkan Taban’dan Voleybol Takımına Moral Ziyareti
  • 04 Eylül 2018, Salı 17:42

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Efeler Ligi temsilcisi İnegöl Belediyespor voleybol takımını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban, İnegöl Spor Salonunda antrenör Gökhan Öner nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Belediyespor voleybol takımını kulüp yöneticileriyle birlikte ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sporcular ve teknik heyetle sohbet eden Başkan Taban, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun. İnegöl gerçekten voleybol takımımızla İnegöl'de tarih yazıyor. İnşallah bu sezon biz kıymetli hocalarımızla, teknik ekibimiz ve sizlerle, seyircilerimizi de bu işin içine dahil ederek, güzel neticeler almak istiyoruz. İyi bir yönetimimiz var. Bu sene gerçekten onlarda çok azimli ve heyecanlı. Bizlerde İnegöl'ün yerel bir yöneticisi olarak, bu işle alakalı heyecanımız, ilgimiz var. Özellikle salon sporlarıyla ilgili İnegöl'de artık bir havza var. Tabi bunun en büyük tetikleyicisi de voleybol takımımız. Haddimizi, yerimizi, gücümüzü bilerek, doğru hedeflere doğru ilerlemek istiyoruz. Öncelikle açıkçası Play-Off'u hedeflememiz lazım. Biliyoruz ki bu ligde gerçekten çok güçlü takımlar, rakipler var. Onların arasında ona göre tutunmak, bu ligde devam ediyor olmak bile bir ilçe ölçeğinde baktığınız zaman çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz inşallah geçmişte ortaya koyduğumuz farkı, bu yıl daha güçlü bir şekilde ve inşallah Play-Off'un sonrasında niçin bir Avrupa olmasın, niçin bir balkan kupası olmasın? Bu tabi en başta topyekun bir sinerjinin ortaya çıkmasıyla gerçekleşeceğini düşünüyorum. Biz sizlere inanıyor, güveniyoruz. İnşallah sizlerle yeni başarıları elde etmek istiyoruz. İnegöl'ümüze de bu başarıları hediye etmek istiyoruz. Bunları birlikte başarmamız mümkün. Bunun içinde azami gayreti ortaya koyacağınızdan eminim. Hepinize şimdiden kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İnşallah sağlık, saat içerisinde güzel bir sezon geçiririz.”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık