İŞ İNSANLARI TAZEASLAN'I ZİYARET ETTİ

Hatay’ın önde gelen iş insanları , Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine yeni başlayan Nihat Tazeaslan’ı ziyaret etti.

İŞ İNSANLARI TAZEASLAN'I ZİYARET ETTİ
  • 10 Şubat 2019, Pazar 11:30

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karabacak, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi(ABİGEM) Müdürü İdil Siret Teoman, Antakya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı ve Genel Sekreteri Metin Kuseyri, HBB Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan’a yeni görevinde başarılar dilemek üzere ziyarette bulundu.

Ziyaretçiler, Genel Sekreter Tazeaslan’ın yeni görevinin hem Büyükşehir Belediyesi için hem de Hatay için hayırlı olmasını temenni ederek başarı devamlılığı diledi. Ziyaret anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.