solyanreklam
sagreklam

MİLLİ TAKIM SPORCULARINDAN BAŞKAN SAVAŞ'A ZİYARET

MİLLİ TAKIM SPORCULARINDAN BAŞKAN SAVAŞ'A ZİYARET

MİLLİ TAKIM SPORCULARINDAN BAŞKAN SAVAŞ'A ZİYARET
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

1-5 Ağustos'ta Amasya’da düzenlenecek ve Avrasya Şampiyonası olarak bilinen 2. Uluslararası Şehzadeler Kenti Türkiye Açık Kyokushin Kata ve Kumite Şampiyonası öncesi Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kampa giren Wushu Budokaido Kyokushin Milli Takımı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’te teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarete Başkan Savaş’ın yanı sıra HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, Wushu Hatay İl Temsilcisi Ahmet Kural, milli takım antrenörleri ve sporcular katılım gösterdi.

Kamp çalışmalarını Yayladağı Fehmi Dinçer Spor Salonu'nda sürdüren milli takım sporcularının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş, “ Serhat şehrimiz Hatay’ın birbirinden nitelikli spor takımları ulusal ve uluslararası platformlarda başarıya ulaşmış durumda. Büyükşehir belediyesi olarak Hatay’ı bir spor kenti haline getirebilmek için Türkiye’de 2’nci olma özelliği ile öne çıkan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ni Hatay halkının hizmetine sunduk. Bu dev komplekste gerek sporcularımız gerekse vatandaşlarımız spor yapma imkanı bulabiliyor. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm takıma katılacakları müsabakada başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Kural ise yaptığı açıklamada, çok çalıştıklarının altını çizerek şampiyonadan başarı ile dönmek istediklerini belirtti.

Kural, ziyaretin sonunda spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Savaş’a federasyon ve milli takım adına teşekkür plaketi takdim etti. Toplu çekilen fotoğraf sonrası ziyaret son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık