HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR EVİNDE MUTLU

• 16 Ekim 2018, Salı 0:00

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR EVİNDE MUTLU

Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubu’nun 3. hafta mücadelesinde Haliliye Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın tamamında üstün performans sergileyen Hatay temsilcisi mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Mücadeleye Eren, Kürşat, Umut, Sasha, Recep, İsmail ilk altılısı ve libero Deniz ile başlayan ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk sette teknik molaya 12-8 önde girdi. Teknik moladan sonra da rakibi karşısında farkı açan Hatay temsilcisi, setin sonlarına doğru rakibinin sayılarına engel olamasa da seti 25-21 kazanmasını bildi. 1-0

İkinci sette yine mavi-beyazlıların üstünlüğü vardı. Umut’un etkili servisleri ve kaptan Kürşat’ın blok sayılarıyla skor üreten Hataylı voleybolcular, teknik molasına 12-7 önde girdiği seti 25-17 kazandı ve setlerde durumu 2-0’a getirdi.

Karşılaşmanın üçüncü seti büyük çekişmeye sahne oldu. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği oyunda, başa baş bir mücadele vardı. Konuk takım Haliliye Belediyespor, bu seti 25-27 önde tamamladı ve setlerde durum 2-1’e geldi.

Mücadelenin dördüncü ve son setinde büyük heyecan yaşandı. Yaptığı basit hatalarla rakibine sayı şansı veren Hatay Büyükşehir Belediyespor, setin sonlarında rakibini yakaladı ve öne geçmesini bildi. Mavi-beyazlılar, taraftarının da desteğini arkasına alarak seti 26-24, karşılaşmayı da 3-1 kazanarak bu sezon oynadığı üçüncü maçında ikinci galibiyetini elde etti.