solyanreklam
sagreklam

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ GÖREVİNİN BAŞINDA

Büyükşehir itfaiyesinin başarılı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Buradaki yangına 10 araç ve 30 itfaiye personeli ile müdahale eden Büyükşehir itfaiyesi yangının çok fazla büyümesine izin vermedi.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ GÖREVİNİN BAŞINDA
  • 20 Mayıs 2020, Çarşamba 1:05

Son günlerde kentin farklı noktalarında meydana gelen yangınlara ivedilikle müdahale eden Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, yangınların kontrol altına alınmasında büyük pay sahibi oldu.

İlk olarak Dörtyol Yeşilköy Mahallesi E-5 Karayolu üzerindeki hurda atölyesinde meydana gelen yangın, Büyükşehir itfaiyesinin başarılı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Buradaki yangına 10 araç ve 30 itfaiye personeli ile müdahale eden Büyükşehir itfaiyesi yangının çok fazla büyümesine izin vermedi.

Büyükşehir itfaiye ekipleri ayrıca Kırıkhan’daki bir çırçır fabrikasında çıkan yangına da ivedilikle müdahale etti.

Fabrikadaki pamuk atık tozlarının bulunduğu ambarda henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Firma yetkililerinin haber vermesi sonucu olay yerine gelen Büyükşehir itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu alevler pamukların paketlendiği depoya ulaşmadan söndürüldü.

Büyükşehir itfaiyesinin hızlı ve azimli çalışmaları ile memnun olan fabrika yetkilileri, yangına müdahale eden ekiplere teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık