BAŞKAN SAVAŞ İSKENDERUN HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’da düzenlenen Millet İttifakı toplantılarına ve seçim bürosu açılışlarına katıldı.

BAŞKAN SAVAŞ İSKENDERUN HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ
  • 11 Mart 2019, Pazartesi 10:25

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,  İskenderun’da düzenlenen Millet İttifakı toplantılarına ve seçim bürosu açılışlarına katıldı.

Millet İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu'nun kültür merkezinde düzenlediği proje lansman toplantısına katılım sağlayan Başkan Savaş, İskenderun’un eksiklerini ve yapılması planlanan projeleri dinledi.

Lansmanın ardından Denizciler Mahallesi’nde İYİ Parti Seçim Bürosu açılışına katılan Başkan Savaş, burada da hemşerileriyle kucaklaşarak sohbet etti.

Programın devamında ise İskenderun Esentepe Mahallesi’nde gerçekleşen halk toplantısına katılım sağlayan Savaş, bölge vatandaşlarının istek ve görüşlerini dinledi.